Zoek
RSS

Nieuws

De familie Krol is de winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van juni. Van alle 'teams' die de juiste oplossing gevonden hadden in de afgelopen maand, zijn jullie als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! jullie hebben €50,00 gewonnen!
Mats de Vries en Fam. zijn de winnaars geworden van de inhoud van de schatkist van mei. Van alle 'teams' die de juiste oplossing gevonden hadden in mei, zijn jullie als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! jullie hebben €50,00 gewonnen!
'José en friends' zijn winnaars geworden van de inhoud van de schatkist van april. Jullie hebben € 50 gewonnen. Gefeliciteerd! en veel plezier met jullie prijs.
Gio Leeuw is de winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van maart. Van alle 'teams' die de juiste oplossing gevonden hadden in maart, zijn jullie als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! jullie hebben €50,00 gewonnen!
De familie Hoorns is de winnaar geworden van de inhoud van de eerste schatkist. Van alle 'teams' die de juiste oplossing gevonden hadden in februari, zijn jullie als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! jullie hebben €50,00 gewonnen!